L'Escola

La llavor del canvi neix amb la il·lusió de ser un espai de formació de qualitat. Oferim formacions online i adaptades als nous temps que vivim, però sense perdre de vista que el tracte amb les persones és essencial. Sabem que el canvi comença en cadascú de nosaltres.

Vivim en un món canviant i que cada dia va més ràpidament, però això exigeix més que mai posar mirada  i atenció a les necessitats que tots i totes sentim i tenim.

Així doncs, oferim cursos accessibles i entenedors que contribueixin a parar a pensar i a sentir quins canvis cal fer, per fer de l’aprenentatge un acte plaent.

Volem oferir formació que sacsegi consciències i que desperti una manera de fer que posi al centre a l’infant i la seva naturalesa.

Així doncs, aquesta és una escola on optem per l’aprenentatge i formació online de totes aquelles persones que es dediquen al món educatiu (pedagogues, psicòlogues, educadores en el lleure, Tècniques en educació infantil, mestres d’infantil, mestres de primària, mares i pares de dia …) perquè sabem que és la millor manera que aquest canvi de mirada arribi lluny. A l’escola trobaràs cursos diferents organitzats: per mirades pedagògiques, per edat i per temàtiques per facilitar-te saber en què vols o en què necessites formar-te.

Sigues llavor del canvi!

New arrivals

Ideal for your home

meet our team

Freeshipping

Whether you’re drawn to floor-sweeping hems, romantic ruffles or vintage-inspired minis

20 day returns

Whether you’re drawn to floor-sweeping hems, romantic ruffles or vintage-inspired minis

Newsletter

Carret de compra0

Cart